VOOR DEGENE DIE STRUCTUREEL WIL AFVALLEN, OF DE BLOEDSUIKERSPIEGEL EN HET CHOLESTEROL WIL REGULEREN

Geleidelijk en duurzaam afvallen met het SWISS SHAPE SLANK-FIT programma. Krijg uw bloedsuikerspiegel en cholesterol – duurzaam – onder controle. Het kan allemaal met behulp van Unicity Balance als onderdeel van SLANK-FIT.

Uiteten, borrelen, feestdagen, werkdruk en dagelijks verplichtingen leiden allemaal af van gezond eten en leven. Het overkomt ons allemaal!  Het SLANK-FIT programma is eenvoudig te volgen, zelfs in uw drukke sociale bestaan. Bewegen doet U, toch?  Het SLANK-FIT programma helpt U uw eetpatroon effectief (en toch aangenaam) aan te passen voor duurzaam gewichtsverlies. Verantwoord en proteïnerijk ontbijten om uw dag op volle toeren te kunnen beginnen. Voorafgaand aan een gebalanceerde lunch en diner een drankje Balance. That’s it!

Unicity Balance is een product dat een ware transformatie biedt. Balance is all-natural, met wetenschappelijk bewezen verbetering in het vordering van het branden van vet reserves. Balance is zelfs opgenomen in de beroemde “Physician’s Desk Reference” als een  alternatief voor medische ingrepen.

Balance kan gebruikt worden als eerstelijns therapie tegen milde hypercholesterolemie en ook preventief tegen suikerziekte, ook in randgevallen. Voor meer informatie over de product Unicity Balance klik hier.

Consumenten worden  geadviseerd hun eigen arts te raadplegen vooraf een dieet en supplement programma te beginnen.

Het 4-4-12 principe

Heeft U ook van “intermittent fasting” gehoord? Het 4-4-12 principe hanteert dit idee in een makkelijk toepasbare manier om een gezond eetpatroon te reguleren. Het 4-4-12 principe is simpel: eet een proteïne rijk ontbijt van Complete, wacht vervolgens tenminste 4 uur voordat U luncht. Drink Balance 10 tot 15 minuten vóór een gezonde lunch; wacht vervolgens tenminste 4 uur voor het diner. Drink Balance 10 tot 15 minuten vóór een gezond diner; en wacht vervolgens tenminste 12 uur tot het ontbijt. Als U toch een snack nodig heeft tussen de maaltijden zal het drinken van Matcha U niet alleen energie geven, maar ook hydrateren. Het 4-4-12 principe verzekert dat uw lichaam de optimale energie uit de door U genuttigde voeding haalt, geen tussendoortjes meer nodig heeft en uw vetreserves verbrandt.

Meer willen weten? Neem direct contact op met uw SWISS SHAPE coach of stuur ons een email

SWISS SHAPE biedt een drietal andere programma’s aan om levenslang Gezond Fit en Slank te worden en te blijven.

Het allerbeste begin van de SWISS SHAPE levensstijl en een herstart voor uw optimale welzijn

Voor degene die een druk leven heeft en dagelijks een beroep doet op energie, focus en kracht

Voor degene die ondersteuning wil bij gewichtsverlies en energie voor het trainen