SWISS SHAPE in NEDERLAND

Na eigen positieve ervaring met de programma’s van SWISS SHAPE hebben wij het concept hiernaartoe gebracht. Als coaches zijn wij blij om mensen te helpen Gezond Fit en Slank te worden in Nederland, Europa, Amerika en Azië.

De kern van het succes van het SWISS SHAPE concept zijn de eenvoudige effectieve programma’s die passen in het moderne drukke sociale leven en het coaching model. U wordt ondersteund met een personal coach die zelf ook de SWISS SHAPE programma’s heeft gevolgd en die toegewijd is op “making life better” voor hun klanten.

BENT U IN SWISS SHAPE?

Wilt U ook Gezond Fit en Slank worden en blijven? Maak dan kennis met de programma’s van SWISS SHAPE! Neem dan contact op met uw bekende SWISS SHAPE coach.

Heeft U nog geen SWISS SHAPE coach?

Neem contact op met ons op SWISS SHAPE Nederland om in contact te komen met een coach bij U in de buurt:

T: +31 (0) 6 37 66 20 28

E: klik hier

BENT U SWISS SHAPE?

Nog nooit was de belangstelling voor natuurlijke, veilige oplossingen voor gezonde behoeften groter dan vandaag. Men verwacht dat de wellness branche tot het jaar 2016 alleen al in de USA meer dan 10 miljoen nieuwe miljonairs zal voortbrengen. (Paul Zane Pilzer, Trendonderzoeker, bestsellerauteur en adviseur van twee US-regeringen). Europa biedt een dubbel zo hoog potentieel. Een dergelijke kans wordt u maar een keer in het leven geboden. 

Gezondheid is het allerbelangrijkste en daarmee een belangrijk deel van het leven, dat beschermd en behouden moet worden. Het bewustzijn in de bevolking voor gezonde voeding stijgt gestaag.

Wilt U ook mensen helpen om GEZOND FIT & SLANK te worden en te blijven? Bent U op zoek naar een nieuwe uitdaging, vol- of deeltijd? Wilt U helpen een bewezen concept te introduceren en uitbouwen op Nederlandse bodem? Uw eigen tijdsindeling op uw eigen manier – uw eigen inzet bepaalt uw eigen succes! Unicity biedt gunstige partner voorwaarden aan, met lage instap en geen inkoop verplichting; SWISS SHAPE biedt de programma’s aan welke bewezen klanten aantrekken.

Wilt U ook SWISS SHAPE coach en franchise partner worden van SWISS SHAPE / Unicity in Nederland? Of in Europa, Amerika of Azië?

Neem vandaag contact op:

SWISS SHAPE NEDERLAND
T: +31 (0) 20 893 2551
E - NL: klik hier

SWISS SHAPE UK
T: +44 (0) 7462 417 605
E - UK: klik hier

SWISS SHAPE AMERICAS en AZIË
E: USA en Azie: klik hier

SWISS SHAPE - ONTMOET BETTINA PAPE

"Nu ik een "bepaalde leeftijd" heb bereikt was ik in het begin niet bereid de gevolgen van de overgang te accepteren. Na 90 dagen van SWISS SHAPE voelde ik me herboren! Geen opvliegers meer, mijn haar was weer vol en glanzend en ik verloor het extra gewicht. Ik geloof sterk in SWISS SHAPE, zozeer zelfs dat ik er mijn levenswerk van heb gemaakt! Wat uw reden voor het proberen van SWISS SHAPE ook is: hoe eerder hoe beter - u zult zich in korte tijd levendiger voelen!"

Bettina Pape, geboren in 1963 in het mooie dorpje Tösstal, Zwitzerland, had al vroeg interesse in gastronomie: koken en eten! Ze had samen met haar man een klein pension in Tessin, waar Bettina de voedzame en heerlijke maaltijden bereidde voor de gasten. Toen haar kinderen ouder werden, ging ze in Zurich een kookschool leiden. Tegelijkertijd behaalde ze haar graad als gecertificeerd voedingsdeskundige. 

Als gepassioneerd, holistische voedingsconsulente, vergaarde ze een grote en enthousiaste clientele, mede door haar persoonlijke benadering. Haar klanten bleken in staat de de gewenste kilo af te vallen onder haar supervisie. Tevens hielp ze haar klanten tastbare gezondsheidsverbeteringen te bereiken door middel van aangepaste voedingsgewoonten. Ondanks haar succesvolle praktijk , droomde ervan om haar aanpak met een groter publiek te kunnen delen.

In haar voordurende zoektocht naar nieuwe methode en nieuwe producten, maakte ze in 2007 kennis met de natuurlijke voedingsproducten van Unicity. Unicity is een gerespecteerd Amerikaans bedrijf met ruim honderd jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling en productie van voedingsproducten “ making life better”. Unicity had net haar entree in Europa gemaakt en Bettina zag haar kans schoon om haar droom waar te maken: een gezonde, fitte en slanke levenstijl beschikbaar maken voor iedereen.

Samen met haar man, Stefan Anghern, (voormalig wereldkampioen boksen), bouwde ze programma’s met de Unicity producten en testte deze voor drie jaar in de praktijk. Zij waren zelf de eerste testpersonen met veelbelofende resultaten – zelfs Stephan (voormalig topsporter) verloor 12cm op zijn heupomvang in 2 maanden!

 

Luister naar Bettina haar interview over "Darm met Charme" (in het Duits)

ONZE MISSIE

De missie van Unicity is om U uw optimale gezondheid voor uw leeftijd te laten bereiken. We willen dat al onze klanten ambitieuze doelen bereiken niet gehinderd door fysieke noch geestelijke barrières.

Trouw aan ons motto "Make Life Better" bieden wij bij Unicity mogelijkheden, om er gezonder uit te zien, zich beter te voelen en beter te leven (Look Better, Feel Better and Live Better). Daarmee helpen wij u, uw levenskwaliteit te verhogen."

Onze missie is reeds verstopt in onze naam. Voor Unicity zouden in het Nederlands ook de begrippen Eenheid, Vereniging, Geheel of Volledig kunnen staan. Er is bijna geen betere beschrijving voor dat, waarnaar wij dag en nacht streven. Als internationale onderneming verenigt ons, ons gemeenschappelijke doel, het leven voor iedereen volledig te verbeteren.

De oplossing daarvoor? Wij ontwikkelen en produceren oplossingen, die iedereen de mogelijkheid biedt, er gezonder uit te zien, zich beter te voelen en beter te leven.

Onze, wetenschappelijk ontwikkelde, voedingssupplementen staan in harmonie met het lichaam. Met onze innovatieve, veilige en werkzame inhoud stoffen op natuurlijke basis vult u uw energie aan, bevordert u het welbevinden en werkt U aan het behoud van uw gezondheid. Voor meer informatie over onze producten, klik hier. 

Met ons succesvol en in hoog aanzien staand zakelijk concept kan iedereen, onafhankelijk van zijn leeftijd, zijn wensen en dromen werkelijkheid maken. Misschien heeft u als doel een droomreis te maken, een vakantiehuis, de studie van uw kinderen, een zorgvrije oude dag of eenvoudig het goede gevoel van financiële zekerheid.

Wij schrikken  niet terug voor hard werken, om bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan kinderen met kanker in Busan of een nieuw schoolgebouw in Bangkok te bouwen zo zien wij met eigen ogen, dat wij aan een beter leven bijgedragen hebben.

Door er gezond uit te zien, een groeiend welbevinden en meer levenskwaliteit voelt men zich geheel in het reine met zichzelf en zijn omgeving. Gebaseerd op de steunpilaren hoop, gezondheid en vrijheid luidt ons credo dan ook Hope, Health and Freedom. Bij deze, bieden wij ieder mens van Amerika via Europa tot Azië de mogelijkheid, zich bij ons aan te sluiten en een vervolmaakt leven te leiden.

Met onze hoogwaardige producten, ons eenmalig Franchise Businessconcept alsook onze filosofie hebben wij de mogelijkheid, de gezondheid en het welbevinden van onze klanten en partners langdurig te versterken.

Profiteer ook van onze missie! Wij verheugen ons, u deze kans te kunnen bieden en laten u graag zien, hoe ook u, uw familie en uw vrienden een gezonder, gelukkiger en beter leven kunt bieden.

ONZE HISTORIE

Unicity’s wortels gaan dieper in het verleden terug als de meeste andere networkmarketing-ondernemingen: In het jaar 1903 opende Louis Liggett de eerste Rexall drugstore. In de daaropvolgende 50 jaar groeide Rexall naar een keten met meer dan 25.000 zaken en staat in de USA sindsdien als gerenommeerd merk bekend. In 1990 voerde Rexall het Bios Life franchiseconcept in, om daarmee zijn unieke en voedingswetenschappelijk geteste producten te vermarkten. In 2001 werd Unicity door de fusie van de succesvolle directverkoop-onderneming Rexall Showcase International en Enrich International opgericht. Beide ondernemingen waren op dat moment reeds gerenommeerde marktleiders in de preventieve gezondheidszorg alsook op het gebied van anti-aging en wellness.

In de loop der jaren expandeerde Unicity van Canada tot over de USA grenzen en is vandaag ook in Venezuela, Colombia, Japan, Korea, Taiwan, Hongkong, de Filipijnen, Thailand, Maleisië, Singapore, Indonesië, Mexico, Nederland, Turkije, Zwitserland alsook in Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Brunei en Groot-Brittannië actief.

Met de opening van Duitsland als eerste Europese markt startte Unicity 2002 ook in Europa. Vandaag heeft Unicity wereldwijd vestigingen in 21 landen en biedt meer dan 130 voedingssupplementen en verzorgingsproducten aan, aan miljoenen klanten in meer dan 30 landen. 

Op grond van zijn lange historie en zeer brede ervaring kan Unicity als geen andere networkmarketing-onderneming een enorme hoeveelheid kennis, een omvangrijke expertise en een hoge mate aan toewijding aantonen. Als internationale onderneming verenigt ons het gemeenschappelijke doel, alle franchisepartners op hun weg naar succes te ondersteunen.

 

Wilt U ook SWISS SHAPE coach en franchise partner worden van SWISS SHAPE / Unicity in Nederland? Of in Europa, Amerika of Azië?

Neem vandaag contact op:

SWISS SHAPE NEDERLAND
T: +31 (0) 20 893 2551
E-NL: klik hier

SWISS SHAPE UK
T: +44 (0) 7462 417 605
E-UK: klik hier

SWISS SHAPE AMERICAS en AZIË
E-USA en Azie klik hier