ONS KRACHT IS ONZE MENSEN

De Partners van SWISS SHAPE / Unicity zijn vooral mensen die geïnteresseerd zijn in "Making life better" - voor hun klanten en voor hunzelf. Onze Franchise Partners zijn coaches, en gezien het feit dat ze zelf de producten van Unicity gebruiken kunnen ze uit ervaring spreken en zijn ze ook daadwerkelijk deskundig en en kritisch op de Unicity producten. Hun enthousiasme en verhaal is dus betrouwbaar en oprecht.

MAKING LIFE BETTER

Beter voor de SWISS SHAPE cliënt
U als SWISS SHAPE coach bent zelf ooit SWISS SHAPE klant geweest, en bijna alle coaches gebruiken de Unicity producten dagelijks om Gezond Fit en Slank te blijven. Om meer energie te hebben om van het leven te genieten. Om een frisse, krachtige uitstraling te voeden van binnen-uit. Als SWISS SHAPE coach kunt U uw cliënten adviseren uit persoonlijke ervaring.

Beter voor de SWISS SHAPE gemeenschap
Weet een SWISS SHAPE coach het antwoord op een vraag niet, dan kunt U uw “upline” raadplegen, of het SWISS SHAPE hoofdkantoor, of de resources van Unicity. SWISS SHAPE en Unicity partners helpen elkaar. Dat komt deels door het karakter van een SWISS SHAPE coach, die iemand is die mensen oprecht wil helpen om beter te worden. Een andere deel komt door het Franchise Partner business model van Unicity: het is een niet-concurrentie model, waarin U uw eigen partner organisatie bouwt. De business die wordt gegenereerd door de mensen die U binnenbrengt brengt U ook profijt.

Beter voor U als ondernemer
U kunt uw business bouwen zoals U wenst. U bent verantwoordelijk voor uw eigen verkoop, en de mate van uw eigen inspanning bepaalt uw inkomsten.  (Er overigens geen inkoop verplichtingen vanuit SWISS SHAPE noch vanuit Unicity – het is uw keuze wat en wanneer U bestelt). De keuze is aan U hoe uw eigen business te bouwen, en uw “upline” kan U hierin adviseren.

Wilt U alleen wat extra inkomsten van incidentele verkoop? U kunt uw business klein houden voor uzelf en uw eigen kring, of misschien uitbreiden via “house party’s” of bijeenkomsten. Denkt U aan een alternatief voor een vaste baan? U kunt ook meerdere partners toevoegen of zelfs enkele retail outlets om uw klanten op te vangen. Of misschien helpt U een van uw “downline” via Enroll & Place.

Vernieuwd! Zie voorbeelden onderaan deze pagina. Bel uw "Upline" of SWISS SHAPE Nederland om te bestellen

BENT U GEÏNTERESSEERD IN “MAKING LIFE BETTER” VOOR UZELF EN ANDEREN?

DE OPPORTUNITY LIGT VOOR U KLAAR...

1,5 MILJOEN NEDERLANDERS LIJDT AAN OBESITAS

Het kan niet duidelijker zijn: Volgens het CBS (Centrale Bureau voor Statistieken), het Nationale Kompas en WHO (The World Health Organization), is obesitas het #1 gezondheid probleem in Nederland. Vier uit de 10 man heeft overgewicht;  12,7% van de bevolking lijdt aan obesitas – dat is meer dan 1,5 miljoen mensen!

Overgewicht komt vaker voor bij mannen (53%) dan bij vrouwen (43,7%). Bij obesitas is dat andersom, meer vrouwen hebben obesitas (13,9%) dan mannen (11,3%). Van de jeugd van 2 tot 21 jaar heeft 14% overgewicht, waarvan 2% obesitas.

Abdominale obesitas komt vaker voor dan 'normale' obesitas. Ongeveer twee tot drie keer zoveel mensen hebben abdominale obesitas (een te grote buikomvang) als 'gewone' obesitas (een te hoge body mass index (BMI)). Bij een omtrek van 88 cm of meer (voor vrouwen) of 102 cm of meer (voor mannen) is sprake van abdominale obesitas. Ruim één op de drie vrouwen heeft abdominale obesitas, van de mannen ruim een kwart. 

Diabetes type-II komt 9 keer vaker voor bij mensen met obesitas. Mensen met obesitas hebben veel meer kans op het ontwikkelen hoge bloeddruk, gewrichtsslijtage en hart- en vaatziekten dan niet-obese mensen. Angst, depressies en een slechte geestelijke gezondheid komen ook vaker voor bij ernstig overgewicht.

SWISS SHAPE BIEDT HET JUISTE ANTWOORD OP HET JUISTE MOMENT

Nog nooit was de belangstelling voor natuurlijke, veilige oplossingen voor gezonde behoeften groter dan vandaag. Men verwacht dat de wellness branche tot het jaar 2016 alleen al in de USA meer dan 10 miljoen nieuwe miljonairs zal voortbrengen. (Paul Zane Pilzer, Trendonderzoeker, bestsellerauteur en adviseur van twee VS-regeringen). Europa biedt een dubbel zo hoog potentieel. Een dergelijke kans wordt u maar een keer in het leven aangeboden

Gezondheid is het allerbelangrijkste en daarmee een belangrijk deel van het leven, dat beschermd en behouden moet worden. Het bewustzijn bij de bevolking voor gezonde voeding stijgt gestaag.

SUPERIEURE PRODUCTEN; EENVOUDIGE EN EFFECTIEVE PROGRAMMA'S

WELKOM BIJ UW SWISS SHAPE LEVENSSTIJL: FIT SLANK EN FINANCIËEL GEZOND

Wilt U ook mensen helpen om Gezond Fit en Slank te worden en te blijven?good life

Bent U op zoek naar een nieuwe uitdaging, vol- of deeltijd?

Wilt U helpen een bewezen concept te introduceren en uitbouwen op Nederlandse bodem?

Uw eigen tijdsindeling op uw eigen manier – uw eigen inzet bepaalt uw eigen succes! Unicity biedt gunstige partnervoorwaarden, met een lage instap en zonder inkoop verplichting; SWISS SHAPE biedt de programma’s aan die bewezen klanten aantrekken. Met alleen maar de jaarlijkse licentiekosten bij Unicity, en ingetekend zijn door een SWISS SHAPE partner, heeft U het recht om zowel Unicity producten als SWISS SHAPE programma's aan de man te brengen.

 

Wilt U ook SWISS SHAPE coach en franchise partner worden van SWISS SHAPE / Unicity in Nederland? Of in Europa, Amerika of Azië? Neem vandaag contact op!

SWISS SHAPE NEDERLAND
T: +31 (0) 20 893 2551
E: mail hier

SWISS SHAPE ALS COMMERCIËLE ONDERNEMING

Wordt nu dealer en krijg 100 visitekaartjes of een banner cadeau!

Met SWISS SHAPE start U eenvoudig uw eigen onderneming, met extra inkomen. Vanuit huis kunt U een succesvolle carrière in Network-Marketing (wereldwijde Teams) opbouwen.

Als U zelf een maand DARM-FIT heeft gedaan, heeft U ervaren dat we met het DARM-FIT Programma „de sleutel tot een goed functionerend lichaam“ bieden, dan begrijpt U ook direct dat er geen mens is die niet uw klant zou kunnen zijn aangezien SWISS SHAPE op dit gebied geen competitie heeft!

Onze productpartner, Unicity International, is wereldwijd marktleider op het gebied van „Kwaliteit, Onderzoek & Ontwikkeling van Natuur-Producten“ en doet dit al ruim 110 jaar. Dit is ook de reden, waarom SWISS SHAPE bij nagenoeg 100% van alle mensen perfect functioneert – KWALITEIT OVERTUIGD en de producten werken vanaf de eerste dag.

Het feit dat onze productpartner Unicity in meer dan 40 landen is vertegenwoordigd, biedt toegang tot vele geïnteresseerde klanten over de hele wereld, en de mogelijkheid om van SWISS SHAPE „meer“ meer te maken dan de consumptie van haar producten.

Unicity, met haar Europese hoofdkantoor in Zug (Zwitserland), geeft iedereen de mogelijkheid om tegen een bijdrage van maar 40 euro per jaar (vanaf de startdatum) een „Franchise- Partner-Licentie“ te verkrijgen, welke het mogelijk maakt om met een eerste bestelling van 5 of 10 DARM-FIT (tegen een startersprijs) van start te gaan. U koopt overigens direct bij  Unicity, de producent, in, dus er is geen tussenpersoon.

Veel van onze partners gebruiken hun licentie enkel om voor zichzelf in te kopen, en om aan hun familie en hun vrienden te verkopen. Op deze manier maken ze 30% winst - en wie wil niet maandelijks 500 tot 1000 euro extra inkomen hebben en tegelijkertijd familie en vrienden helpen een betere gezondheid en fitheid te verkrijgen?

Verder is het toegestaan concrete „Franchise“-Handel te bedrijven en op grote schaal in te kopen om dit vervolgens in de eigen winkel, praktijk, hotel of waar dan ook aan te bieden.

Deze variant zien we momenteel toegepast bij:
Organische- en voedingssupplementen- winkels, schoonheidssalons, kapperszaken, nagelstudios, fitnesscentra, hotels, artsenpraktijken, voedingsdeskundigen, maar ook bij apotheken en drogisterijen en ... uw onderneming.

U mag vanzelfsprekend ook uw eigen „SWISS SHAPE – powered by Unicity“ onderneming hebben en promoten.

HET IS NIET TOEGESTAAN DE PRODUKTEN AAN GROOTHANDELSKETENS TE VERKOPEN, aangezien daardoor de gewone man/ vrouw wordt benadeeld.

De grootste inkomsten komen wanneer uw partners zelf een team bouwen en andere mensen helpen geld te verdienen. U kunt zich dit voorstellen als filiaal systeem waarbij U de “upline” bent die de “downline” (filialen) support geeft totdat het filiaal op eigen benen kan staan.

CHAIRMAN & CEO UNICITY

Making YOUR life better

Stewart Hughes on the unique sales opportunity offered by Unicity Matcha.

Stewart Hughes over Living the Dream. Hoe ondernemers een onafhankelijke levensstijl kunnen krijgen terwijl ze een positieve invloed hebben op andermans leven.

Marketing materiaal is te bestellen via uw Upline of bij SWISS SHAPE NEDERLAND.

T: +31 (0) 20 893 2551
Email: mail hier