WAT ZAL DIE VAN U ZIJN?

Bettina Pape van Oetwil an der Limmat, Oprichter van SWISS SHAPE

"Nu ik een "bepaalde leeftijd" heb bereikt was ik in het begin niet bereid de gevolgen van de overgang te accepteren. Na 90 dagen van SWISS SHAPE voelde ik me herboren! Geen opvliegers meer, mijn haar was weer vol en glanzend en ik verloor het extra gewicht. Ik geloof sterk in SWISS SHAPE, zozeer zelfs dat ik er mijn levenswerk van heb gemaakt! Wat uw reden voor het proberen van SWISS SHAPE ook is: hoe eerder hoe beter - u zult zich in korte tijd levendiger voelen!"

Kit uit Noord Holland

Ik had een diepte punt bereikt, en wist dat er iets moest veranderen. Ik was moe en lusteloos, was heel wat kilo’s aangekomen, sliep niet goed, had tal van allergieën, hoofdpijn - kortom, een hele reeks van kleine kwaaltjes!

Ik kwam SWISS SHAPE tegen en heeft me erin verdiept. Ik constateerde dat de producten wetenschappelijk zijn onderbouwd en gemaakt uit natuurlijke ingrediënten. Het programma leek niet alleen makkelijk te volgen, maar ook gemakkelijk vol te houden in onze drukke sociale dagelijks leven. Ik besloot: het is nu-of-nooit - en mijn man ook!

Na slechts 5 maanden was ik 15 kilo’s kwijt, en 12cm vanaf zowel mijn heupen en taille. Na een jaar heb ik niet alleen dat eraf gehouden, maar ben in totaal ruim 18kg en 17cm van mijn heupen en 27cm van mijn middel verloren! En, nog belangrijker, het gewicht komt er niet weer aan op vakantie, zelfs niet met uitgebreid genieten van eten en drinken! Maar het is niet alleen gewichtsverlies: Ik voel me beter, ik slaap beter en ik heb geen allergische reacties meer op voedsel. En, voordat U ’t zelf gedaan heeft zult U het niet geloven, maar die tussendoortjes trek en hunkeringen zijn weg!

Iedereen vraagt ​​me wat ik gedaan heb om weer fit te zijn, en ik antwoord SWISS SHAPE! En, niet alleen raad ik het iedereen aan – maar ik geloof er zo sterk in dat ik het SWISS SHAPE concept in Nederland heb geïntroduceerd!

SWISS SHAPE VOOR EN NA

Een 12-jarige jongen onder begeleiding van een voedingdeskundige

Jaap uit Den Haag

Mijn vrouw had DARM-FIT gedaan en was weer fit en slank. Ik wilde 't ook doen maar als brandweerman wilde ik niet de onvoorspelbaarheid van de eerste week DARM-FIT.

Mijn SWISS SHAPE coach heeft een mini cleanse voor mij aanbevolen, en daarna heb ik 2 maanden SLANK-FIT gevolgd.

Ik ga nu beginnen met POWER-FIT X om de laatste kilo's eraf te krijgen. Nu willen mijn compagnons bij de brandweerkazerne ook starten met SWISS SHAPE...!

Raadpleeg uw huisarts voordat uw of uw kind aan SWISS SHAPE begint

Vreni Surber, Zwitserland

Ik ben vele jaren professioneel en persoonlijk betrokken bij de voeding, gewichtsverlies en fitness wereld. Ik deel graag mijn ervaringen van SWISS SHAPE met u.

Ik had twee ernstige rug operaties gehad, en wilde mijn lichaam "ontgiften" van alle zware medicijnen in verband met een dergelijke ingreep. Daarnaast door het gebrek aan mobiliteit, veroorzaakt door mijn rugproblemen, had geleid tot het verkrijgen van een paar extra kilo’s.

Het SWISS SHAPE 90-daags programma heeft mij succes opgeleverd; de resultaten zijn echt geweldig! Na de DARM-FIT voelde ik me lichter en losser in mijn beweging. Ik verloor kilo’s en centimeters, en ben nu terug naar mijn maat 36.

Ik ben nu een SWISS SHAPE dealer, en mijn klanten zijn net zo enthousiast als ik. Niet alleen biedt SWISS SHAPE de natuurlijke producten van Unicity aan, maar het programma biedt genoeg variatie voor alle smaken. Alle andere kuren van shakes, sap detoxes en doorsnee voeding programma's zijn te saai of moeilijk of na een korte periode ineffectief. Geen jojo-effect met SWISS SHAPE - een 90-dagen beleggingsrendement met duurzame resultaten!

Emma uit Utrecht

Zes jaar geleden heb ik een viervoudige bypass-operatie gehad en na de operatie was ik fitter dan ik in jaren was geweest. Echter, na verloop van tijd begon ik weer extra gewicht te krijgen en voelde me sneller moe.

Mijn schoondochter had 18 kilo verloren, en toen ik haar vroeg hoe ze ’t gedaan had, antwoordde ze: SWISS SHAPE! Nou, ik heb het zelf geprobeerd! Binnen 3 weken kon ik mijn steunkousen verwijderen en weer modieuze rokken gaan dragen!

Ik heb het extra gewicht verloren en heb het er nu ruim 1,5 jaar afgehouden. En zelfs als ik een beetje aankom, weet ik dat ‘t gemakkelijk genoeg is om het weer strak te trekken met SLANK-FIT. Ik volg nu ook twee keer per jaar DARM-FIT, en voel me fitter dan ooit!

Nu krijg ik zelf vaak de vraag: hoe heb je dat gedaan? Mijn antwoord: SWISS SHAPE!

Wilt U uw succes verhaal met andere delen?

Wij horen het graag! Stuur ons uw verhaal hier

Wilt U uw success met anderen delen door ook SWISS SHAPE coach en franchise partner te worden?
Neem vandaag contact op:
SWISS SHAPE NEDERLAND
T: +31 (0) 20 893 2551
E: dealer@SwissShape.nl