Uw lichaam is voortdurend aan het bouwen, aan de constante vernieuwing van de miljarden cellen. Bouwen op celniveau om spierkracht, mentale helderheid en botstructuur te verbeteren. Wilt U optimaal leven en uw wensen waarmaken zonder fysieke of mentale barrières? Hiervoor heeft uw lichaam dagelijks de juiste energie nodig om uw fysieke en mentale behoeftes te ondersteunen.

Tijdgebrek en gemakzucht leiden er vaak toe dat maaltijden overgeslagen worden of dat men kant-en-klare maaltijden tot zich neemt. De gevolgen van deze eenzijdige voedingsstof arme maaltijden merkt men vaak aan algemene lusteloosheid en kleding die te klein wordt. Wie dat voorkomen wil, moet op zijn voeding letten en voor voldoende beweging zorgen. Een proteïnerijke voeding heeft tevens als bewezen voordeel het behoud van een slank figuur.

Een heerlijke maaltijdvervanger, Unicity Complete voorziet uw lichaam van hoge kwaliteit proteïne, natuurlijke vezels, vitaminen en mineralen om U te verzekeren van een fit, energiek en welgevoed lichaam. Met alleen de beste ingrediënten, biedt Unicity Complete uw lichaam de dagelijkse brandstof en helpt bij het opstarten van uw stofwisseling. De uitgebalanceerde samenstelling bouwt droge spiermassa voor een structurele actieve levensstijl.

De voordelen van Unicity Complete

  • Exclusieve combinatie van hoogwaardige plantaardige en dierlijke proteïnen voor een hoge bio-beschikbaarheid
  • Met koolzaadolie - natuurlijk rijk aan vitamine E en carotenoïde
  • Met ijzer-een belangrijk sporenelement voor een gezonde cel functie en het behoud van een gezonde energiestofwisseling
  • Goed verteerbaar door vitamine C
  • Met een uitgebalanceerde mix uit vitamines en mineralen
  • Voedingspsychologische maaltijdvervanger bij bereiding met 230 ml magere melk (per portie)

1 bus bevat 30 porties.

Ook in Chocolade smaak (1 bus van 15 porties)

Voor meer informatie over dit product klik hier