Het is belangrijk om periodiek een cleanse te doen - om uw lichaam te ontdoen van de opgebouwde giffen en afvalstoffen en zo te verzekeren dat het optimaal functioneert. Een regelmatige cleanse is een belangrijke stap in uw preventieve gezondheid en dagelijkse hydratatie. Dit houdt niet alleen uw lichaam schoon, maar zal uw spieren en gewrichten beter doen werken, uw cardiovasculaire gezondheid bevorderen, helpen bij gewichtsmanagement en de controle van uw eetlust.

Een krachtig detox systeem, Unicity Cleanse bevat natuurlijke gezondheidsproducten voor het behoud van uw algemene welbevinden. De reinigingsproducten zorgen voor het neutraliseren en losmaken van gif, afval en parasieten; en het verwijderen hiervan uit het lichaam. UNICITY PARAWAY PLUS, UNICITY LiFIBER en UNICITY ALOE VERA werken samen in Unicity Cleanse als een zachte borstel en reinigen uw hele verteringsstelsel:

Paraway Plus bevat speciale natuurlijke ingrediënten die al lang traditioneel gebruikt worden, samen met vitamines A en B1, voor het behoud van een algemeen gevoel van welbevinden. Vitamine B1 kan bijdragen aan een normale, energie vrijmakende stofwisseling.

LiFiber bevat een combinatie van zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten, zoals dieetvezels, die traditioneel gebruikt worden ter ondersteuning van de darmfunctie en die de spijsvertering positief kunnen beïnvloeden.

Aloe Vera wordt al eeuwen gebruikt om het lichamelijke welbevinden te ondersteunen.

1 doos Unicity Cleanse bevat: 120 Paraway Plus tabletten, 1 bus LiFiber van 45 porties, 50 Aloe Vera tabletten

CLEANSE is beschikbaar in Nederland met Aloe Vera

Voor meer informatie over dit product klik hier