Ons lichaam is constant aan het werk om balans te vinden: om cholesterol, verzuring, hormonen, en suikerspiegel te stabiliseren. Het vinden van die balans kan zowel op korte termijn als op lange termijn gezondheidsproblemen voorkomen en kan eetlust, gewichtscontrole en energie waarden verbeteren. Onderdeel van een optimaal leven is het creëren van een meer gebalanceerd lichaam hetgeen een actieve levensstijl mogelijk maakt.

Al 20 jaar worden de innovatieve Unicity producten gewaardeerd door doctoren, wetenschappers en tevreden klanten, vanwege hun unieke samenstellingen. Deze zijn gebaseerd op een gepatenteerde en bewezen vezel-matrix. De nieuwste variant hiervan is Unicity Balance. Wanneer dit consistent en correct wordt gebruikt zal het de gebalanceerde bloedsuiker- en cholesterol waarden bevorderen, gezonde spijsvertering stimuleren en de vetreserves reduceren.

De voordelen van Unicity Balance

 • Bijdrage aan het verminderen van vermoeidheid (Vitamine C, Niacine, Vitamine B2, B6, B12)
 • Het in stand houden van de bloedsuikerspiegel (Chroom)
 • Het onderhouden van de normale werking van de spijsverteringsenzymen (Calcium)
 • Bijdrage aan de normale werking van het immuunsysteem (Zink, Vitamine A, C, B6, B12)
 • De ondersteuning van de energie-, eiwit- en glycogeen-stofwisseling (Chroom, Zink, Botine, Calcium, Niacine, Vitamine B2, B6)
 • Bijdrage aan het onderhouden van normale rode bloedcellen (Vitamine B2)

Een gezond lichaam heeft dagelijks meer dan 50 vitale stoffen nodig, welke met de voeding opgenomen moeten worden, zodat wij fit en prestatiegericht blijven. Steeds meer mensen beseffen, dat een vitale en vezelrijke voeding de optimale basis voor een gezond cholesterolgehalte is. Daardoor wordt een gezond hart en bloedvaten op dezelfde wijze effectief ondersteund als een stabiele energiehuishouding en een sterk immuunsysteem belangrijke voorwaarden voor dagelijks welbevinden.

thin insideUnicity Balance is uitgebreid getest en met overtuigend positieve uitkomsten als een ideaal voedings-supplement voor Diabetes I & II- patiënten om hun insuline-weerstand te versterken. Voordelen:

 • Rijk aan voedingsvezels om een verzadigd gevoel te geven
 • Verbetert het cholesterolgehalte (HDL en LDL). Verlaging van de LDL-inhoud verwijdert een krachtige remmer van lipolyse
 • Verbetert bloedglucosewaarden. Het handhaven van de juiste serumglucose niveaus vermindert hyperinsulinemie en bevordert insuline gevoeligheid
 • Herstelt geschikte leptine signalering
 • Vermindert triglyceride gehalte, hetgeen de leptine stimuleert in het kruisen van de bloed-hersenen barrière en de invloed op het werkingsmechanisme toelaat.

Balance kan gebruikt worden als eerstelijns therapie tegen milde hypercholesterolemie en ook preventief tegen suikerziekte, ook in randgevallen. Bekijk de ervaringen van enkele gebruikers op www.BalanceDiabetes.info of klik hier

Consumenten worden geadviseerd om hun eigen arts te raadplegen voordat men een dieet en supplement programma begint.

1 doos bevat 60 zakjes voor 30 dagen

Voor meer informatie over dit product klik hier

Hoe werkt Balance precies?

Unicity Balance adreseert de kern oorzaak van vet opslag, diabetes, hoge cholesterol and metabolic syndroom. Klinisch bewezen de kans op hart ziekten en beroertes te verminderen!

Voor meer informatie over hoe Unicity Balance ondersteunt in de strijd tegen suikerziekte, en enkele gebruikers ervaringen, surf naar www.BalanceDiabetes.info of klik hier