1,5 MILJOEN NEDERLANDERS LIJDEN AAN OBESITAS

Het kan niet duidelijker zijn: Volgens het CBS (Centrale Bureau voor Statistieken), het Nationale Kompas en WHO (The World Health Organization), is obesitas het nummer 1 gezondheidsprobleem in Nederland. Vier op de 10 mannen hebben overgewicht; 12,7% van de bevolking lijdt aan obesitas – dat is meer dan 1,5 miljoen mensen in Nederland!

Overgewicht komt vaker voor bij mannen (53%) dan bij vrouwen (43,7%). Bij obesitas is dat andersom, meer vrouwen hebben obesitas (13,9%) dan mannen (11,3%). Bij de jeugd van 2 tot 21 jaar heeft 14% overgewicht, waarvan 2% obesitas.

Abdominale obesitas komt vaker voor dan 'normale' obesitas
Visceral fatOngeveer twee tot drie keer zoveel mensen hebben abdominale obesitas (een te grote buikomvang) dan 'gewone' obesitas (een te hoge body mass index (BMI)). Bij een omtrek van 88 cm of meer (voor vrouwen) of 102 cm of meer (voor mannen) is sprake van abdominale obesitas. Ruim één op de drie vrouwen heeft abdominale obesitas, van de mannen ruim een kwart.

DIABETES TYPE-II KOMT 9 KEER VAKER VOOR BIJ MENSEN MET OBESITAS

Mensen met obesitas hebben veel meer kans op het ontwikkelen van hoge bloeddruk, gewrichtsslijtage en hart-en vaatziekten dan niet-obese mensen. Angst, depressies en een slechte geestelijke gezondheid komen ook vaker voor bij ernstig overgewicht.

"Diabetes is de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Het kan iedereen overkomen. Diabetes zorgt voor veel andere problemen in het lichaam, complicaties"  - Diabetes Fonds

RUIM 1 MILJOEN NEDERLANDERS HEBBEN DIABETES

9 VAN DE 10 DIABETICI HEBBEN TYPE-II

Type-II is te voorkomen.

BALANCE helpt erbij.

ER KOMEN PER WEEK 1.000 MENSEN MET DIABETES BIJ!

 

UNICITY BALANCE HEEFT BEWEZEN WERKING TEGEN DIABETES

Unicity Balance is geen dieet ...
... het is een medisch bewezen, volledig natuurlijk voedingssupplement!
Natuurlijk, veilig en klinisch-bewezen!

Het maakt niet uit wat U doet om uw stofwisseling niveau in balans te brengen ... Tenzij uw bloedsuikerspiegel in balans is, en je lichaam in staat is om consequent vet te verbranden, zal elk kilo dat U verliest hooguit tijdelijk zijn. Verder zullen uw hoge triglyceriden en cholesterolgehalte gevaarlijke gezondheidsrisico’s meebrengen … tenzij U deze waarden duurzaam verlaagd. Daarmee kan Unicity Balance helpen.

Natuurlijke ingrediënten & Klinisch bewezen in gepubliceerde studies

BALANCE_glass only cropSinds de introductie in 2008, is Unicity BALANCE ™ snel uitgegroeid tot de keuze van duizenden zorgverleners. Vanwege zijn gedocumenteerde succes in het helpen van diabetici en pre-diabetici met:

 • Veilig verlagen en het stabiliseren van hun bloedsuiker en insuline niveaus;
 • Vet verbranden en gewicht verliezen;
 • Het verbeteren van cholesterol en triglyceriden; verlagen van hoge bloeddruk,
 • en nog veel meer ...

Honderden artsen en andere medische beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg hebben dit natuurlijke en klinisch bewezen supplement opgenomen in hun medische praktijk.

WAAROM UNICITY BALANCE?

Ons lichaam is constant aan het werk om balans te vinden: om cholesterol, verzuring, hormonen, en suikerspiegel te stabiliseren. Het vinden van die balans kan zowel op korte termijn als op lange termijn gezondheidsproblemen voorkomen en kan eetlust, gewichtscontrole en energie waarden verbeteren. Onderdeel van een optimaal leven is het creëren van een meer gebalanceerd lichaam hetgeen een actieve levensstijl mogelijk maakt.

Al 20 jaar worden de innovatieve Unicity producten gewaardeerd door doctoren, wetenschappers en tevreden klanten, vanwege hun unieke samenstellingen. Deze zijn gebaseerd op een gepatenteerde en bewezen vezel-matrix. De nieuwste variant hiervan is Unicity Balance. Wanneer dit consistent en correct wordt gebruikt zal het de gebalanceerde bloedsuiker- en cholesterol waarden bevorderen, gezonde spijsvertering stimuleren en de vetreserves reduceren.

Een gezond lichaam heeft dagelijks meer dan 50 vitale stoffen nodig, welke met de voeding opgenomen moeten worden, zodat wij fit en prestatiegericht blijven. Steeds meer mensen beseffen, dat een vitale en vezelrijke voeding de optimale basis voor een gezond cholesterolgehalte is. Daardoor wordt een gezond hart en bloedvaten op dezelfde wijze effectief ondersteund als een stabiele energiehuishouding en een sterk immuunsysteem belangrijke voorwaarden voor dagelijks welbevinden.

Unicity Balance is uitgebreid getest en met overtuigend positieve uitkomsten als een ideaal voedings-supplement voor Diabetes I & II- patiënten om hun insuline-weerstand te versterken. Balance is een van de 15 Unicity producten opgenomen in de Physician's Desk Reference (PDR). Voor een compleet overzicht van de producten in het 2016 PDR, klik hier. Zie ook hieronder voor meer handige links over Balance.

 

Voordelen van Unicity BALANCE:

 • Rijk aan voedingsvezels om een verzadigd gevoel te geven
 • Verbetert het cholesterolgehalte (HDL en LDL). Verlaging van de LDL-inhoud verwijdert een krachtige remmer van lipolyse
 • Verbetert bloedglucosewaarden. Het handhaven van de juiste serumglucose niveaus vermindert hyperinsulinemie en bevordert insuline gevoeligheid
 • Herstelt geschikte leptine signalering
 • Vermindert triglyceride gehalte, hetgeen de leptine stimuleert in het kruisen van de bloed-hersenen barrière en de invloed op het werkingsmechanisme toelaat.

Balance kan gebruikt worden als eerstelijns therapie tegen milde hypercholesterolemie en ook preventief tegen suikerziekte, ook in randgevallen. Bekijk de ervaringen van enkele gebruikers en zorgverleners hieronder.

Consumenten worden geadviseerd om hun eigen arts te raadplegen voordat men een dieet en supplement programma begint.

1 doos bevat 60 zakjes voor 30 dagen

Voor informatie over een complete voedings programma welk gebruik maakt van Balance, klik hier

Lees meer over BALANCE

3_bugs

Product datasheet hier

PDR extract (EN) hier

Persbericht (NL) hier

Press Release (EN) here

Consumenten informatie over BALANCE hier

Unicity_Final_B

Overzicht Unicity producten hier

Overzicht unicity producten in 2016 PDR hier

Hoe werkt Balance precies?

Unicity Balance adresseert de hoofdoorzaak van het opbouwen van vetreserves, diabetes, hoge cholesterol en metabolisch syndroom. Klinisch aangetoond de kans op een beroerte of hart ziekte te beperken!

Voor meer informatie over dit product klik hier

UNICITY EN SWISS SHAPE BIEDEN HET JUISTE ANTWOORD OP HET JUISTE MOMENT

Unicity Balance is hét bewezen product in de strijd tegen Diabetes. SWISS SHAPE heeft een programma opgesteld met Balance as de kern: SLANK-FIT. Nu kan iedereen deze eenvoudig en effectief programma volgen voor duurzaam resultaten. SLANK-FIT biedt niet alleen de voordelen van BALANCE aan , maar voegt ook nog twee belangrijke elementen toe om een ware levensstijl van gezond eten te maken.

SLANK-FIT is een compleet programma welk biedt:

 1. Unicity Balance: Glucose en cholesterol onder controle krijgen en behouden
 2. Unicity Complete: Complete eiwitten, met vitamines en mineralen. Als maaltijdvervanger, Complete biedt compleet voeding en voorkomt hunkeringen
 3. Super Green: Verzuivering en purificatie, deze smaakloze thee zorgt ervoor dat de toxines van de lichaam wordt dagelijks weggevoerd.

Voorafgaande is het aangeraden om een zacht maar effectief cleanse te doen met SWISS SHAPE DARM-FIT. DARM-FIT begint meteen de goed gewoontes te helpen vormen, verwijdert afval van het veteringsstelstel en, als mooi bij-resultaat, het meeste gebruikers verlies meerdere kilo’s in maar 4 weken tijd. Deze motiveert voor de volgende stap!

 

Voor meer informatie over SLANK-FIT klik hier

Voor meer informatie over DARM-FIT klik hier

Voor meer informatie over alle programma’s van SWISS SHAPE en het Gezond Fit Slank levensstijl klik hier

meetlint

Wilt U zelf een van deze programma's proberen? Neem contact op met een SWISS SHAPE / Unicity zorgverlener bij U in de buurt of stuur een email

Wilt U Unicity Balance en/of de programma’s van SWISS SHAPE aan de man brengen, klik dan hier voor meer informatie over hoe Franchise Partner te worden.

Balance heeft bewezen positief resultaten onder gebruikers

Tony Hoyt was Suffering from being overweight, pre-diabetic and suffering from dyslipidemia. With the power of Unicity Balance he has changed his life.

Tod Pettus a 50 year old man suffering from Metabolic Syndrome and High Cholesterol. Strong family history of heart attacks / disease. Watch his amazing transformation with Unicity Balance

Interventional Cardiologist with over 1000+ Patients Using Unicity Balance (formerly Bios Life Slim) as a basis for a natural treatment for diabetes and high cholesterol.

MEER VAN UNICITY EN SWISS SHAPE

Voor gewichtsmanagement en het onder controle krijgen van bloedsuiker en cholesterol: Bios Life C. Bios Life C is een vezelrijke matrix welk vertraagd het opname van glucose.

Voor meer informatie over de gewichtsmanagement en gezondheid assortiment van producten van Unicity beschikbaar in Nederland via SWISS SHAPE / Unicity

Site voor Professionals in de Zorgverlening

Meer inzicht over Unicity klinische studies